StartsidanPrenumereraOm oss

Så här fungerar bloggen på trevlighelg.se

Det började som en slags service, att leverera "snackisar" till helgens ibland lite väl trista parmiddagar. Men snart utvecklades bloggen på trevlighelg.se till en av våra mest besökta sidor. Här är det högt i tak och det är fritt fram för var och en att kommentera. Vi behandlar stora och små ämnen i en salig blandning. Ofta är vi aktuella. Vi kallar oss hellre för politiskt inkorrekta, pik, än PK.

För bloggen ansvar vanligen Lena Magnergård. Men ibland överraskar vi och bjuder in gästbloggare. För bloggens innehåll ansvarar författaren personligen. Vi censurerar bara bloggen om kommentarer går över styr och blir rasistiska eller annat otrevligt. Eftersom vi vill att den som kommenterar bloggen ska få sista ordet går författaren i princip aldrig in med nya kommentarer. Kom gärna med förslag på innehåll till bloggar. Ju fler som deltar i bloggandet ju roligare och mer levande blir det - och desto mer träffsäker och underhållande blir du på parmiddagarna.

Varmt välkommen med dina synpunkter!
Hem  »  Blogg  »  Generell  »  Säkert sommartecken!

Säkert sommartecken!

E-postadress Skriv ut PDF

Nu har årets sommarvärdar presenterats. Finns det något säkrare sommartecken? Här kommer de alla:

JUNI

22 Jonas Gardell

23 Maja Ivarsson

24 Liv Strömquist

25 Lasse Kronér

26 Katarina Gospic

27 Peter Wolodarski

28 Sarah Dawn Finer

29 Carolina Gynning

30 Kristian Gidlund

JULI

1 Virpi Pahkinen

2 Pelle Holmberg

3 Helena af Sandeberg

4 Peter Schéle

5 Annika Hagström

6 Filip Hammar

7 Mikael Niemi

8 Leo Razzak

9 Sarita Skagnes

10 Henrik Lundqvist

11 Theodor Kallifatides

12 Louise Linder

13 Jenny Strömstedt

14 Jean-Pierre Lacroix

15 Ingemar Eliasson

16 Annika Andersson

17 Martha Ehlin

18 Tareq Taylor

19 Carolina Neurath

20 Anna Blomberg

21 Ingvar Kjellson

22 Maria Sveland

23 Niklas Zennström

24 Özz Nûjen

25 Anton Abele

26 Ann-Louise Hanson

27 Lisbet Rausing

28 Lars Lagerbäck

29 Li Pamp

30 Malik Bendjelloul

31 Elin Kling

AUGUSTI

1 Nadir "Red One" Khayat

2 Johanna Frändén

3 Inga Landgré

4 Jan Eliasson

5 Malinda Damgaard

6 Cecilia Edefalk

7 Daniel Sachs

8 Sara Danius

9 Erik Haag

10 Martin Schibbye och Johan Persson

11 Lisa Nilsson

12 Kerstin Meyer

13 Sami Said

14 Karin Adelsköld

15 Ellen Jelinek

16 Katrine Kielos

17 Joey Tempest

18 Björn Dixgård och Gustaf Norén

Senast uppdaterad 2013-08-23 09:19  

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera


 

 

 

 

 

Snart albumaktuella Block 44 släpper musikvideon till nya singeln "Bara För I Dag (ft. Jesse P)". Samma dag som singeln släpptes, så gick den upp på en 3:e plats på iTunes hip-hop/rapp lista, över mest sålda singlar! I mars gjorde Block 44 comeback på scenen i form av en livesänd konsert i Musikguiden P3! Och nu i oktober landar den efterlängtade fullängdaren "Kamouflage"! Lyssna direkt på "Bara för dig"!

Tips på extremt prisvärd champagne till helgen! Gillar du champagne men tycker att priset ibland tenderar att sticka iväg lite väl mycket så kommer här ett riktigt bra tips på en ny champagne i Systembolagets ordinarie sortiment som landar under 200:-! Dagens Industris vinskribent Anders Röttorp tycker att Champagne är den klart bästa under 200:-. Louis Massing Brut Reservé är väldigt publik med en torr och fräsch stil, ung frukt samt inslag av citrus och gröna äpplen. Louis Massing är en liten familjeägd producent i Grand Cru byn Avize i champagnedistriktet Cote de Blanc. Vinmakaren och ägaren Jean Bernard Moroy har full kontroll på hela framställningen från odling, skörd, vinifiering till lagring vilket ger en konstant jämn och hög kvalitet. Champagnen ligger i Systembolaget ordinarie beställningssortiment (nr 7403), räkna med 2 dagars beställningstid, läs mer systembolaget.se/7403

Leverans direkt hem av fisk & skaldjur från Feskekörka varje vecka!

Nu kan du beställa hem fisk och skaldjur direkt från Feskekörka, Göteborg. Beställ enkelt på fiskskaldjur.se före kl 13, leveransen kommer dagen efter. Det är V:Qvirist eftr med anor från 1875 som ansvarar för bästa tänkbara kvalitét och en obruten kylkedja fram till din dörr (hemma eller på arbetet). Trevlighelg.se har testat och ger högsta betyg! Testa redan till helgen.

www.fiskskaldjur.se, 031-13 46 81

Erbjudande från The Town House, Marbella; bo 3 nätter men betala endast för 2 nätter

The Town House i Marbellas charmigaste kvarter i gamla stan erbjuder trevlighelgs läsare att bo 3 nätter men endast betala för 2. Erbjudandet gäller t o m 22 mars 2013. Priset per natt för ett dubbelrum inkl frukost är 125 euros. Ange "trevlig helg" är du bokar! Läs mer på townhouse.nu

Annons
Annons