StartsidanPrenumereraOm oss

Rubrik

...
Hem  »  Må bra  »  generell  »  Loka Brunn hotell, spa och restaurang

Loka Brunn hotell, spa och restaurang

E-postadress Skriv ut PDF

MÅ BRA/SPA & RESTAURANG Vi kommer till Loka Brunn en av de kommersiellt sett lugnaste helgerna om året och döm om vår förvåning när vi ser att hotellet i det närmaste är fullt. I alla fall att döma av restauranggästerna. Allt som händer på Loka Brunn är lugnt och omtänksamt. Alla måltider äts gemensamt i det gamla anrika societetshuset. Köket är föredömligt och vi njuter av varje måltid, allt från frukost och lunch till afternoon tea och middag. All övrig tid ägnar vi åt spa-behandlingar. Spa-anläggningen är ljus, fräsch och minst sagt pampig med kristallkronor över hela poolområdet. Här finns alla tänkbara behandlingar som Lokas lerinpackning, massage, Decleors ansiktsbehandlingar, Caritas hårbehandlingar, badkurer, wraps m m. Poolområdet innehåller flera varma och kalla bubbelpooler, en större bassäng och en utomhusbubbelpool med utsikt mot sjön. Vi stannar en helg på Loka Brunn och faktum är att vi la all tid på att njuta av spa-miljön. Annars finns här riktigt fina vandringsleder och på 10 minuter tar man sig med bil till Grythyttan om man vill göra en avstickare. Det här måste vara den mest kompletta spa-anläggning i någorlunda närhet till Stockholm. När vi åker hem på söndagen är vi helt avslappnade med en härlig spa-doft i bilen och i väskan finns förstås några nya härliga spa-produkter. VD för Loka Brunn är Mia Spendrup (se foto intill). Vår rekommendation är; det är väl värt 3 timmars bilresa till den rofyllda Bergslagsmiljön för att njuta av en genuin historisk miljö med god mat, härligt spa och sköna promenader. Extra bonus är att det rinner riktigt Loka vatten i kranarna! Man blir helt beroende och det är inga problem att drick 3-4 liter vatten per dygn. Precis som kung Adolf Fredrik gjorde 1761 när han kom till Loka och vips var hans besvärande migrän borta och det var avgörande för att vi idag kan njuta av Loka Brunn.

Loka Brunn, Grythyttan, 0591-631 00, www.lokabrunn.se

Senast uppdaterad 2012-01-23 09:11  

 

 

 

 

 

Snart albumaktuella Block 44 släpper musikvideon till nya singeln "Bara För I Dag (ft. Jesse P)". Samma dag som singeln släpptes, så gick den upp på en 3:e plats på iTunes hip-hop/rapp lista, över mest sålda singlar! I mars gjorde Block 44 comeback på scenen i form av en livesänd konsert i Musikguiden P3! Och nu i oktober landar den efterlängtade fullängdaren "Kamouflage"! Lyssna direkt på "Bara för dig"!

Tips på extremt prisvärd champagne till helgen! Gillar du champagne men tycker att priset ibland tenderar att sticka iväg lite väl mycket så kommer här ett riktigt bra tips på en ny champagne i Systembolagets ordinarie sortiment som landar under 200:-! Dagens Industris vinskribent Anders Röttorp tycker att Champagne är den klart bästa under 200:-. Louis Massing Brut Reservé är väldigt publik med en torr och fräsch stil, ung frukt samt inslag av citrus och gröna äpplen. Louis Massing är en liten familjeägd producent i Grand Cru byn Avize i champagnedistriktet Cote de Blanc. Vinmakaren och ägaren Jean Bernard Moroy har full kontroll på hela framställningen från odling, skörd, vinifiering till lagring vilket ger en konstant jämn och hög kvalitet. Champagnen ligger i Systembolaget ordinarie beställningssortiment (nr 7403), räkna med 2 dagars beställningstid, läs mer systembolaget.se/7403

Leverans direkt hem av fisk & skaldjur från Feskekörka varje vecka!

Nu kan du beställa hem fisk och skaldjur direkt från Feskekörka, Göteborg. Beställ enkelt på fiskskaldjur.se före kl 13, leveransen kommer dagen efter. Det är V:Qvirist eftr med anor från 1875 som ansvarar för bästa tänkbara kvalitét och en obruten kylkedja fram till din dörr (hemma eller på arbetet). Trevlighelg.se har testat och ger högsta betyg! Testa redan till helgen.

www.fiskskaldjur.se, 031-13 46 81

Erbjudande från The Town House, Marbella; bo 3 nätter men betala endast för 2 nätter

The Town House i Marbellas charmigaste kvarter i gamla stan erbjuder trevlighelgs läsare att bo 3 nätter men endast betala för 2. Erbjudandet gäller t o m 22 mars 2013. Priset per natt för ett dubbelrum inkl frukost är 125 euros. Ange "trevlig helg" är du bokar! Läs mer på townhouse.nu

Annons
Annons