StartsidanPrenumereraOm oss

Hem  »  Mitt bästa helgtips
Mitt bästa helgtips

Sharon Dyall rör sig vant och hemtamt på söder

E-postadress Skriv ut PDF

Sharon Dyall är veckans helgtipsare. Sharon är sångerska, skådespelare, musikalartist, regissör, listan kan göras längre för Sharon är minst sagt mångisidig. Mest känd och folkkär blev hon då hon slog igenom i tv-serien Varuhuset i slutet av 80-talet och sedan har det rullat på. Bland annat i musikaler som Guys and Dolls, West side story, Hair, A Chorus Line och Nine och nu är hon aktuell igen, nu i Chicago på Stadsteatern där hon gör succé i en av huvudrollerna som Velma, en kvinna som bokstavligen går över lik för en plats i rampljuset. Under många år var hon sångerska i bandet Little Mike & the Sweet Soul Music Band och sedan började solokarriären med ett soloalbum 1985. Det här är bara ett litet axplock från allt som Sharon medverkat i genom åren. Men nu är det Chicago som gäller. Om det bli någon ledig tid över så tar Sharon gärna en promenad i stan och besöker sin smultronställen och nu avslöjar hon några av dem för oss och vi håller med Sharon "Södermalm är inte bara för SoFo och Hipsters!" Läs mer om Sharons underbara vandring runt på söder i genuina miljöer och ett besök på europas minsta teater!

Senast uppdaterad 2014-10-08 16:04
 

 

 

 

 

 

Snart albumaktuella Block 44 släpper musikvideon till nya singeln "Bara För I Dag (ft. Jesse P)". Samma dag som singeln släpptes, så gick den upp på en 3:e plats på iTunes hip-hop/rapp lista, över mest sålda singlar! I mars gjorde Block 44 comeback på scenen i form av en livesänd konsert i Musikguiden P3! Och nu i oktober landar den efterlängtade fullängdaren "Kamouflage"! Lyssna direkt på "Bara för dig"!

Tips på extremt prisvärd champagne till helgen! Gillar du champagne men tycker att priset ibland tenderar att sticka iväg lite väl mycket så kommer här ett riktigt bra tips på en ny champagne i Systembolagets ordinarie sortiment som landar under 200:-! Dagens Industris vinskribent Anders Röttorp tycker att Champagne är den klart bästa under 200:-. Louis Massing Brut Reservé är väldigt publik med en torr och fräsch stil, ung frukt samt inslag av citrus och gröna äpplen. Louis Massing är en liten familjeägd producent i Grand Cru byn Avize i champagnedistriktet Cote de Blanc. Vinmakaren och ägaren Jean Bernard Moroy har full kontroll på hela framställningen från odling, skörd, vinifiering till lagring vilket ger en konstant jämn och hög kvalitet. Champagnen ligger i Systembolaget ordinarie beställningssortiment (nr 7403), räkna med 2 dagars beställningstid, läs mer systembolaget.se/7403

Leverans direkt hem av fisk & skaldjur från Feskekörka varje vecka!

Nu kan du beställa hem fisk och skaldjur direkt från Feskekörka, Göteborg. Beställ enkelt på fiskskaldjur.se före kl 13, leveransen kommer dagen efter. Det är V:Qvirist eftr med anor från 1875 som ansvarar för bästa tänkbara kvalitét och en obruten kylkedja fram till din dörr (hemma eller på arbetet). Trevlighelg.se har testat och ger högsta betyg! Testa redan till helgen.

www.fiskskaldjur.se, 031-13 46 81

Erbjudande från The Town House, Marbella; bo 3 nätter men betala endast för 2 nätter

The Town House i Marbellas charmigaste kvarter i gamla stan erbjuder trevlighelgs läsare att bo 3 nätter men endast betala för 2. Erbjudandet gäller t o m 22 mars 2013. Priset per natt för ett dubbelrum inkl frukost är 125 euros. Ange "trevlig helg" är du bokar! Läs mer på townhouse.nu

Annons
Annons