StartsidanPrenumereraOm oss

Deli/Mat

1. Matdistriktet

2. Urban Deli

3. Fröken Nilsson, Bromma

4. Essencefabriken

5. Cajsa Warg I och II

6. Jin & Peeters Deli

7. Taylors and Jones

8. Delikatessgrossisten

9. Mariannes Saluhall, Lidingö

10. Handla på nätet; fiskskaldjur.se

11. Oaxen Skafferi

 

Shoppa på nätet

 

  1. skonare.com (skräddade herrskjortor)
  2. fluffbabes.com (roliga, fluffiga presenter)

Smått & gott

1. Boklunden

Inredning

1. Det franska testamentet

2. Walles & Walles

3. Karaktär

4. Garbo

5. Gertrude

6. R.O.O.M på PUB

7. Gysinge byggnadsvård

8. Deco Nation

9. Snickarbacken 7

10. somSara

Mode

1. By Malene Birger

2. Maruschka de Margót

3. Brandon & Humble

4. Savannah

5. Jens Dahlström

6. Lovely

7. Wivica Oest

8. Herr Judit

Hem  »  Shopping  »  Generell  »  Nytt cupcakebageri och -café i stan!

Nytt cupcakebageri och -café i stan!

E-postadress Skriv ut PDF

ImageSHOPPING Här kommer lite intressant cupcakehistorik från Martin och Mikael; under 1800 - 1900 talet utvandrade 1,3 miljoner svenskar, de flesta till USA. Det som lockade var den bördiga jorden och längtan till en bättre tillvaro. Många fann det man sökte vilket ledde till att man inte längre behövde snåla på det söta i vardagen. Gamla hederliga kakrecept fick lite extra smör och socker och bakades allt oftare. Efter generationer av födelsedagar, bröllop och kalas har man nu uppnått det perfekta bakverket - CUPCAKES!

Inte kunde man väl tro att de amerikanska muffinsarna härstammar från Sverige, men nog finns det något välbekant över bakverken. På Cupcake Sthlm har man tagit tillvara på ursprunget och gör cupcakes med namn som Mormor (morot, valnöt), Fäbodjäntan (lingon, svart peppar), Astrakan (äpple, kanel). Men här finns också cupcakes med mer amerikanskt klingande namn som Michele Obama (mandel, choklad, hallon, lakrits), Miami Beach (cocos, citron, vanlij), Rocky Road (choklad, karamell, pekan), Red Velvet (rödbeta, choklad, citron, vanilj) och många andra smaker. På Cupcake Sthlm har de små bakverken helt enkelt fått invandra tillbaka till ursprung. Det här är ett bageri som måste upplevas i verkligheten. Sveriges första renodlade cupcakebutik. Öppettiderna är måndag-fredag 9.30-19 och lördagar 12-17. Cupcakes finns i två storlkear, mini och normal. Priset är från 14 kr styck men priset sjunker ju fler man köper. 

Cupcake Sthlm, S:t Eriksgatan 83, 08-83 80 83, www.cupcakesthlm.se 

Senast uppdaterad 2010-10-06 10:12  

 

 

 

 

 

Snart albumaktuella Block 44 släpper musikvideon till nya singeln "Bara För I Dag (ft. Jesse P)". Samma dag som singeln släpptes, så gick den upp på en 3:e plats på iTunes hip-hop/rapp lista, över mest sålda singlar! I mars gjorde Block 44 comeback på scenen i form av en livesänd konsert i Musikguiden P3! Och nu i oktober landar den efterlängtade fullängdaren "Kamouflage"! Lyssna direkt på "Bara för dig"!

Tips på extremt prisvärd champagne till helgen! Gillar du champagne men tycker att priset ibland tenderar att sticka iväg lite väl mycket så kommer här ett riktigt bra tips på en ny champagne i Systembolagets ordinarie sortiment som landar under 200:-! Dagens Industris vinskribent Anders Röttorp tycker att Champagne är den klart bästa under 200:-. Louis Massing Brut Reservé är väldigt publik med en torr och fräsch stil, ung frukt samt inslag av citrus och gröna äpplen. Louis Massing är en liten familjeägd producent i Grand Cru byn Avize i champagnedistriktet Cote de Blanc. Vinmakaren och ägaren Jean Bernard Moroy har full kontroll på hela framställningen från odling, skörd, vinifiering till lagring vilket ger en konstant jämn och hög kvalitet. Champagnen ligger i Systembolaget ordinarie beställningssortiment (nr 7403), räkna med 2 dagars beställningstid, läs mer systembolaget.se/7403

Leverans direkt hem av fisk & skaldjur från Feskekörka varje vecka!

Nu kan du beställa hem fisk och skaldjur direkt från Feskekörka, Göteborg. Beställ enkelt på fiskskaldjur.se före kl 13, leveransen kommer dagen efter. Det är V:Qvirist eftr med anor från 1875 som ansvarar för bästa tänkbara kvalitét och en obruten kylkedja fram till din dörr (hemma eller på arbetet). Trevlighelg.se har testat och ger högsta betyg! Testa redan till helgen.

www.fiskskaldjur.se, 031-13 46 81

Erbjudande från The Town House, Marbella; bo 3 nätter men betala endast för 2 nätter

The Town House i Marbellas charmigaste kvarter i gamla stan erbjuder trevlighelgs läsare att bo 3 nätter men endast betala för 2. Erbjudandet gäller t o m 22 mars 2013. Priset per natt för ett dubbelrum inkl frukost är 125 euros. Ange "trevlig helg" är du bokar! Läs mer på townhouse.nu

Annons
Annons