StartsidanPrenumereraOm oss

Deli/Mat

1. Matdistriktet

2. Urban Deli

3. Fröken Nilsson, Bromma

4. Essencefabriken

5. Cajsa Warg I och II

6. Jin & Peeters Deli

7. Taylors and Jones

8. Delikatessgrossisten

9. Mariannes Saluhall, Lidingö

10. Handla på nätet; fiskskaldjur.se

11. Oaxen Skafferi

 

Shoppa på nätet

 

  1. skonare.com (skräddade herrskjortor)
  2. fluffbabes.com (roliga, fluffiga presenter)

Smått & gott

1. Boklunden

Inredning

1. Det franska testamentet

2. Walles & Walles

3. Karaktär

4. Garbo

5. Gertrude

6. R.O.O.M på PUB

7. Gysinge byggnadsvård

8. Deco Nation

9. Snickarbacken 7

10. somSara

Mode

1. By Malene Birger

2. Maruschka de Margót

3. Brandon & Humble

4. Savannah

5. Jens Dahlström

6. Lovely

7. Wivica Oest

8. Herr Judit

Hem  »  Shopping  »  Generell  »  Superchict hos Maruschka de Margót

Superchict hos Maruschka de Margót

E-postadress Skriv ut PDF

ImageBoutiquen öppnade december 2007, men det är verkligen inte första gången för de här ambitiösa kvinnorna. Maruschka Fallai har lång erfarenhet från modebranschen, både som agent för världsledande designers men också som boutiqueägare. Då låg boutiquen på Biblioteksgatan och jag minns särskilt väl de underbara siden/lycra kollektionerna från Wayne Rogers. Så lätt och bekvämt att bära och ändå så snyggt. Mamma Margó Sjöblad var den som tog de lyxiga internationella designermärkena till Sverige med start i slutet av 60-talet. Boutique Margó var alltid först med allt . Men nu är en ny tid och nu gäller delvis andra märken, men många klassiker lever kvar. Man hittar märken som Alexander McQueen, Jean Paul Gaultier, John Galliano, Valentino och många fler.

Personligen tycker jag extra mycket om bijouterierna, t ex fina halsband med en speciell blandning av kedjor och pärlor. Dessutom klart prisvärda. Maruschka de Margó har också utvecklat en egen design med private label.med dräkter som ger en Chanel känsla. De har blivit mycket populära och under hösten har man i olika reportage sett Kronprinsessan Victoria bära dem i olika färger.

Lika personlig som tuff accessoar är väskan från Meli Melo. Väskan, som är lätt att slänga över axeln, finns i alla tänkbara färger och djurmönster. Meli Melo är en storfavorit bland kändisar och modeller (däribland Sienna Miller som ständigt bär sin) m fl. Kan det möjligen bero på att man kan beställa väskan med sina egna initialer. Den ultimata julklappen kanske? Om man önskar väskan med initialer är leveranstiden ca 3 veckor.


Birger Jarlsgatan 7, www.maruschkademargot.com, 08-678 61 60

Senast uppdaterad 2009-11-13 15:55  

 

 

 

 

 

Snart albumaktuella Block 44 släpper musikvideon till nya singeln "Bara För I Dag (ft. Jesse P)". Samma dag som singeln släpptes, så gick den upp på en 3:e plats på iTunes hip-hop/rapp lista, över mest sålda singlar! I mars gjorde Block 44 comeback på scenen i form av en livesänd konsert i Musikguiden P3! Och nu i oktober landar den efterlängtade fullängdaren "Kamouflage"! Lyssna direkt på "Bara för dig"!

Tips på extremt prisvärd champagne till helgen! Gillar du champagne men tycker att priset ibland tenderar att sticka iväg lite väl mycket så kommer här ett riktigt bra tips på en ny champagne i Systembolagets ordinarie sortiment som landar under 200:-! Dagens Industris vinskribent Anders Röttorp tycker att Champagne är den klart bästa under 200:-. Louis Massing Brut Reservé är väldigt publik med en torr och fräsch stil, ung frukt samt inslag av citrus och gröna äpplen. Louis Massing är en liten familjeägd producent i Grand Cru byn Avize i champagnedistriktet Cote de Blanc. Vinmakaren och ägaren Jean Bernard Moroy har full kontroll på hela framställningen från odling, skörd, vinifiering till lagring vilket ger en konstant jämn och hög kvalitet. Champagnen ligger i Systembolaget ordinarie beställningssortiment (nr 7403), räkna med 2 dagars beställningstid, läs mer systembolaget.se/7403

Leverans direkt hem av fisk & skaldjur från Feskekörka varje vecka!

Nu kan du beställa hem fisk och skaldjur direkt från Feskekörka, Göteborg. Beställ enkelt på fiskskaldjur.se före kl 13, leveransen kommer dagen efter. Det är V:Qvirist eftr med anor från 1875 som ansvarar för bästa tänkbara kvalitét och en obruten kylkedja fram till din dörr (hemma eller på arbetet). Trevlighelg.se har testat och ger högsta betyg! Testa redan till helgen.

www.fiskskaldjur.se, 031-13 46 81

Erbjudande från The Town House, Marbella; bo 3 nätter men betala endast för 2 nätter

The Town House i Marbellas charmigaste kvarter i gamla stan erbjuder trevlighelgs läsare att bo 3 nätter men endast betala för 2. Erbjudandet gäller t o m 22 mars 2013. Priset per natt för ett dubbelrum inkl frukost är 125 euros. Ange "trevlig helg" är du bokar! Läs mer på townhouse.nu

Annons
Annons